Praktiske oplysninger

Sygdom

Hvis dit barn kommer til skade, eller bliver syg, bliver der ringet til jer omgående. Vi vil ligeledes ringe hvis barnet er sløjt, så vi sammen kan vurdere, om barnet skal hjem. 

Medicin

Vi påtager os ikke at give barnet medicin, medmindre det er livsvigtigt og/eller lægedokumenteret.

Tøj

Børnene skal altid have ekstra skiftetøj liggende i deres kasse, overtøj til årstiden, fodtøj og indesko med. Der skal altid være regntøj/gummistøvler. Det er en god ide at forsyne alt tøj og fodtøj med navn både for jeres, barnets og personalets skyld. Det er lettere at fordele tøj, sko, støvler, huer og vanter på de rigtige pladser når der er navn i.

Garderober

Det er Jer og Jeres barn der skal rydde op i garderoberne, tage børnenes ting med hjem, tøj der ikke bliver brugt. Hver fredag bliver børnenes garderober gjort rent, derfor er det vigtigt at I er opmærksomme på at tømme alt fra barnets plads.

Fødselsdage

Når man har fødselsdag i Kasserollen hejser vi flaget i den store flagstang på legepladsen og der bliver hængt billede op af fødselaren i køkkenet. Børnehuset Kasserollen har en Sund fødselsdagspolitik, der er udarbejdet af bestyrelsen – se vedlagte. Hvis barnet har taget noget med hjemmefra at dele ud, foregår i forbindelse med frokosten. Vi har besluttet, at vi ikke mere tager hjem privat til børnenes fødselsdage. Fødselsdage bliver fejret i huset, med flag på bordet og fødselsdagssang. Denne vurdering har vi taget ud fra de ressourcer vi har til rådighed. Hvis I vælger at holde fødselsdag hjemme, hvor kun nogle af børnene skal med, skal invitationerne sendes hjem privat. Der må ikke ligge invitationer på nogle pladser og ikke på andre.

Sikkerhed

Af hensyn til børnenes sikkerhed må der ikke være snore eller bånd i jeres børns jakker, flyverdragter, regntøj, regntøj, huer og hætter, derfor tag dem ud, sy evt. elastik i. Hvis der er det, vil vi straks fjerne dem. Der må heller ikke være plastik-bæreposer på børnenes pladser, brug stofposer/tasker til jeres børns tøj. Det er også meget vigtigt at det er de voksne, der åbner og lukker lågerne (ikke børnene), og at I ikke lukker andre børn ud af lågerne. Husk at lukke lågerne efter jer ! Den yderste låge mod p-pladsen skal også lukkes med overliggeren HVER gang.