Kommunaldirektør på besøg

Daginstitutioner med engagement og høje ambitioner

Som et led i sit introprogram besøgte kommunaldirektør Stine Johansen i går to daginstitutioner i hhv. Kvistgård og Espergærde.

Som et led i sit introprogram var kommunaldirektør Stine Johansen i går på tur til to af Helsingør Kommunes daginstitutioner. Kasserollen i Espergærde og Nyrup børnehave og vuggestue i Kvistgård.

- Det gør stort indtryk på mig at møde medarbejdere og ledere og høre, hvad de har at fortælle. Det gør også stort indtryk at opleve, hvordan der arbejdes med at skabe en tryg, udviklende og stimulerende hverdag for vores børn i Helsingør Kommune, fortæller Stine Johansen.
Hun fortsætter:

- Jeg er stolt over, at vi har så gode og berigende rammer for vores børn og de sejeste ledere og medarbejdere i daginstitutionerne. Der er tonsvis af engagement, faglig professionalisme, høje ambitioner… og godt humør.

Stolthed over arbejdsplads

Stine Johansen og daginstitutionslederne berørte en lang række emner i deres snak.

- Vi talte om at være stolt af sin arbejdsplads. Om at glæde sig hver dag over at blive mødt af og arbejde med børn. Om den pædagogiske linje og faglighed, om at gøre vores børn skoleparate, om at være en god leder og om at have ambitioner for daginstitutionsområdet.

- Vi talte også om nedgang i børnetal, om at finde en balance i at møde høje forventninger fra forældre, om at få budgetterne til at hænge sammen, når budgettet følger antallet af børn, om sygefravær… og om solskin i maj.

Efter sin tur i går er Stine Johansen ikke i tvivl:

- Vi skal reklamere mere med, at vi har de gode daginstitutioner i Helsingør Kommune.

Kom selv og se!

På billedet Kommunaldirektør Stine Johansen sammen med leder David Seebach og Souschef Bjørg Ødegård