Bevægelsesuge maj 2016

Mandag 9.maj

I dag gik startskuddet for vores Bevægelsesuge! Vi startede med fælles 'opvarmning' hvor vi sang og dansede til tonerne af Kaj og Andreas' 'Bum Tjiki Bum'. Og derefter gik det løs på forhindringsbanen. Alle børn var med og syntes det var mægtig sjovt!! Husk nu, at det er i morgen vi alle går på tur. For børnehavens forældre betyder det, at I skal huske en TURMADPAKKE OG DRIKKEDUNK. Vi glæder os til en dejlig uge med MASSER af bevægelse - heldigvis er vejret med os 💪💪

Tirsdag 10.maj

På dag 2 i bevægelsesugen har vi været på dejlig gåtur i det fantastiske vejr. Allerede et stykke tid inden afgang summede hele børnegruppen af forventning til turen ud af husets vanlige rammer. I højt humør og med rygsækkene på ryggen fyldt med dejlige madpakker gik turen afsted mod skoven. Vi fandt et dejligt sted at spise, og da var maverne også begyndt at blive rigtig sultne af gåturen. Efter den tiltrængte pause gik turen atter hjemad mod børnehaven. For nogle var turen lidt lang, og benene skulle lige øve sig i at gå selvom de blev lidt trætte i varmen, men vi havde en rigtig dejlig tur 😄 

Onsdag 11.maj

Efter endnu en fælles opvarmning gik vi ALLE i samlet trop til den store bakke bag ved skolen. Dér blev rullet, løbet, gået og kravlet op og ned ad bakken og der blev klatret i tårnet samt løbet langt på løbebanen. Så snart tørsten og sulten meldte sig vendte vi tilbage til Kasserollen. 

Torsdag 12.maj

Idag gik vi alle hen på sportspladsen bag skolen. Dér var en masse forskellige aktiviteter: Sækkevæddeløb, scooterræs, ærteposekast mm. Det var en helt vidunderlig formiddag hvor alle børn deltog på egen præmis. I morgen har vi afslutning på Bevægelsesugen. 

Fredag 13.maj

I dag havde vi afslutning på vores Bevægelsesuge. Formand for DGI kom ud og gav de voksne deres certifikat og Kasserollen et flot skilt, som nu er hængt op og pryder vores mur. Det har været en uge fyldt med masser af bevægelse, sol og frisk luft og vi har fået en masse gode input til bevægelsesaktiviteter, der ikke kræver de store ressourcer i form af planlægning og udførelse. Bla. vil vi fremover øve os i at gå længere ture og vi vil også benytte boldbanen bag skolen meget mere. For børnehavens vedkommende skal der i øvrigt lyde en stor ros til børnene - de er blevet RIGTIG gode til at gå på række OG INDE VED SIDEN AF VEJEN samt at komme FØRSTE gang når der bliver kaldt til samling på turen. Dette er noget vi fortsat vil øve os i så det kan holdes ved lige - det er nemlig SUPER VIGTIGE ring at kunne når man er mange afsted på tur sammen. Vuggestuen har også været super gode at have med på tur. Børnene har nydt de forskellige udfordringer og har haft rigtig godt af at have de store børn at se op til. Og alle børnene har deltaget på deres helt egne præmisser. Tak for en dejlig uge med Jeres fantastiske børn!